Provtryck och julmarknad

Denna vecka har fokuset legat på att få in Anhörigprojektets bok till provtryck. Det gör man för att se till så att allt stämmer med format och färger och liknande. Det kan ofta skilja sig mycket från dator till papperskopia. Efter många vändor med korrektur så kände vi att det var dags. Vi bad om att få omslaget med olika färgnyanser för att se vilken vi gillade bäst. Vi skickade in det till tryckeriet på tisdagskvällen och hade provtrycket redan på torsdagen, så här var det snabba ryck. Det är alltid roligt att se hur det man tidigare bara suttit och gjort i datorn blir när man trycker det på papper. Nu återstår bara att gå igenom trycket noggrant (det finns alltid något litet fel någonstans, hur mycket man än korrekturläser och tittar) och gå igenom det med kunden (anhörigprojektet), sen ska boken in på slutligt tryck och då är boken färdig! Äntligen, tycker vi på förlaget!

20161128_113404

På lördag och söndag ska vi dessutom medverka på Schysst Jul, som är en julmarknad för schysst prodocuerade varor. Det håller till i ABF-huset på Sveavägen 41 och har öppet 10-16. Kom gärna förbi där om du vill köpa Gränser – en antologi till speciellt julpris (60 kr). Vi erbjuder även inslagna böcker, perfekt som en julklapp eller gå bort-present.
Det går även att köpa Remakebolagets saker som inkluderar flaggspel, ryggsäckar, mosaikkrukor med jularrangemang och mycket mer.

/Lise

Bookmark the permalink.

Comments are closed.