Åh vilken underbar höst!

????????????????????????????????????

Flitens lampa lyser här på förlaget. Vi är aktiva i sociala medier, instagrammar och delar kunskap och evenemang på Facebook. Vi förbereder kampanjutskick, och bearbetar bibliotek och oberoende bokhandlare för att köpa in boken Gränser. Vi har till och med börjat få in beställningar från Bokus. Så himla kul.

I nästa vecka ska Anhörigprojektets handbok vara klar för tryck. Vi väntar just nu spänt på det sista korrekturet för att kunna göra kvarvarande ändringar. Det är verkligen en process att få klart en bok.

Nya bokidéer och manus kommer till förlaget, och det har varit flera veckors diskussion kring dem. Idag har vi träffat författaren till en av dem och diskuterat manuset med henne. Frågan om vi ska ge ut hennes bok går nu tillbaka till redaktionen, medan författaren får fundera över våra önskemål. Spännande, eller hur?

Både idag fick förlaget eloge för sitt proffsiga arbete från två uppdragsgivare, som gärna ställer upp som referenskunder. De har tipsat andra om oss, och vad är väl bättre än den typen av ringar på vattnet? Det banar väg för en ljus framtid.

I början av december ska vi delta i Schysst Jul på ABF-huset i Stockholm. Vi ska sälja Gränser, liksom vår ekologiska fairtrade-kasse. Dessutom kommer det vara möjligt att köpa remakeprodukter signerade Remakebolaget. Kanske blir det också lite juliga rawbollar till salu. Vi får se. Det känns roligt att få vara med i alla fall.

Under tiden att vi håller bokproduktion, kampanjer och annat i luften, pågår även vårt varumärkesarbete kring värderingar, förlagsinriktning, och arbetet med vår affärsplan. I förra veckan var vi på Starta Eget-mässan och lärde oss en del om olika företagsformer och hur man ska tänka som nyföretagare. Det är helt klart mycket att tänka på!

Visst har vi en hel del kvar att göra för att bli ett fristående inkomstbringande förlag, men vi har kommit en god bit på väg.

/Anna

Bookmark the permalink.

Comments are closed.