Beställ

OBS! OBS! OBS!
Om du vill beställa titlarna Hej, det är jobbigt, Livet som det kan vara och Izas hemlighet kan du endast göra det via mejl för tillfället tills vårt beställningsformulär är uppdaterat. Din beställning skickar du då till info(at)dynamoforlag.se. Tack för ditt tålamod.

Beställda böcker levereras till den angivna leveransadressen. Beställningar skickas inom fem arbetsdagar, förutsatt att det finns böcker i lager. Vi garanterar dock inte att böckerna kommer fram inom fem arbetsdagar, då oförutsedda förseningar kan uppstå. Om vi har slut på böcker kommer det att stå här på hemsidan. Vi tar då ändå emot beställningar, men det tar längre tid för dig att få din beställning, då trycktid tillkommer. Kontakta oss om du har några frågor kring din beställning.

Alla priser är angivna inklusive moms.

GRÄNSER en antologi
Ett 30-tal författare, illustratörer och poeter tolkar temat gränser
159 kr

Hej, det är jobbigt – till dig som är ung och vill prata anonymt med någon
Författare: Caroline Jonsson
179 kr

Livet som det kan vara
Författare: Nina Lövehagen
165 kr

Izas hemlighet
Författare: Sofia Pihlsgård
145 kr

Betalning
Förskottsbetalning till Swish: 0762486692 (Anna Lundgren) alternativt bankgiro 108-4342 – ange ”Bok FV” på din betalning.

Frakt
Frakten är kostnadsfri.

Reklamationer
Vid felexpediering eller erhållen skadad bok kontakta oss så snart som möjligt efter att felet upptäckts. Beskriv vad som har hänt och skicka gärna med en bild så återkommer vi till dig.

Beställningsformulär
Antal böcker
Namn
Gatuadress
Postnummer
Ort
Telefon
Meddelande
Beställningsformulär

 

Comments are closed.