Detta har hänt sedan sist

dynamoblogg-2015-09-01

I början av juni hade redaktionen sitt första möte, och där diskuterade vi olika teman till vad som kommer bli förlagets första antologi. Många fina temaförslag togs upp, och gruppen hade svårt att bestämma sig. Vi beslutade att vänta tills efter sommaren med att bestämma vilket det skulle bli.

För att bli inspirerade till höstens arbete så spånade gruppen fritt kring vad som behövs för att starta ett förlag och för att ge ut en bok. I början var det lite tyst kring bordet, men sedan kom alla igång. Allt skrevs ner på tavlan.

Redaktionen är fylld av kreativa krafter, och under sommaren har vi kunnat ta del av en av dem till större del. Nora har gjort praktik på Dynamo under sommaren och jobbat till största del med förlaget. Hon har hunnit med massor. Gjort lista med förslag på hur vi hittar skribenter, skrivit projektplaner på sina förslag, gjort utskickslistor, påbörjat förslag på Facebook-upprop/sida för förlaget, m.m. Dessvärre börjar Nora i en konstskola i höst och kan inte vara med till 100 % men hon kommer vara med på sin fritid.

Vi har hunnit med att ses ytterligare en gång på sommaren för att lära känna varandra lite mer. Då träffade jag även Rashid som har hjälpt oss att köpa in datorer till förlaget. Nu är vi taggade att komma igång igen och därför har jag just bjudit in till höstens första redaktionsmöte i nästa vecka.

Redaktionen har diskuterat temaförslagen under sommaren på vår Facebook-grupp, och det finns ett förslag som just nu har flest röster. Vi får se hur det slutar.

/Anna, projektledare

Bookmark the permalink.

Comments are closed.