Vi jobbar på

Förra torsdagen var vi med för andra gången i Radio Totalnormals radiosändning. Första gången så lades det in en liten informationsnotis om att vi fanns och nu till andra gången så spelade några i redaktionen, samt vår gäst Pelle, in en liten annons som klipptes ihop och sändes. Bifogad är ljudfilen från hela radiosändningen. Tack Radio Totalnormal för annonsplatsen!

http://www.radiototalnormal.se/2015/10/23/torsdagens-sportsandning-nu-pa-soundcloud/

Igår hade vi redaktionsmöte och vi bestämde t.ex. att formatet på boken ska vara ett dansk band i A5. Under gångna veckan har vi mejlat skolor för att sprida budskapet om vår existens, vi har testat trello, vi har gjort klart det sista i en föreläsningsserie med 3 inbokade föreläsningar som äger rum under november, och vi har även börjat skriva en pressrelease. Vår annons som legat ute digitalt hittills kom också tillbaka färdig från tryckeriet. Nu påbörjas arbetet med att tapetsera stan med vår nytryckta affisch! Tiden börjar löpa mot sitt slut när det gäller manusstopp och det ska bli spännande att se alla bidrag som kommer in.

Det har också kommit till vår vetskap att ett kontrakt eller avtal bör tas fram för att vi ska få använda bidragen som kommer in på bästa sätt. Det är väldigt spännande att sånt som man inte ens tänkt på, skapar fler arbetstillfällen.

/Lise

Bookmark the permalink.

Comments are closed.