Vårkänslor på redaktionen

dynamoblogg-2016-03-24

När första fikapausen kan tas ute i solen måste det väl räknas som vår? Så känns det i alla fall för mig. Våren är förändringens och växandets årstid och jag tycker det passar fint in på vår arbetsprocess under projektet. Under höst och vinter har vårt frö- antologin- legat och grott och formats och lagom till våren kommer det blomma ut och visa sig i sin fulla prakt!

Vi arbetar på många fronter just nu. Boken är på tryckeriet och det sista med format och provtryck sker i detta nu, det är mycket som ska stämma för att boken ska blir bra. Samtidigt jobbar vi för fullt med planerna inför bokfesten den 22 april. Det ser ut att komma en hel del av våra duktiga författare och illustratörer, och festen blir säkerligen full av roliga upptåg och spännande möten.

Jag arbetar mycket med marknadsföring just nu. Vilka är våra kunder? Hur når vi dem? Hur säljer vi in våran bok? Jag har skrivit flera pressmeddelanden och förbereder kampanjer för att nå kunderna. Det har blivit tydligt för mig att arbetet med boken inte slutar med bokfesten, tvärtom.

Snart går vi på redaktionen på några dagars påskledighet innan vi sätter igång igen efter helgen.

Glad påsk! /Ida

Bookmark the permalink.

Comments are closed.