Boksläppet närmar sig

dynamoblogg-2016-04-10

Om ett par veckor är det dags för boksläpp av boken Gränser, och i dagarna har inbjudan gått ut brett. Vi hoppas på många besökare på festen. Förutom högläsning ur boken blir det musik, mingel och skrivartävling.

Det har verkligen hänt massor de senaste veckorna. Det har varit allt annat än lätt att få boken ur händerna, då omslaget har haft fel format några gånger. Alla avtal har till slut blivit påskrivna efter en del jagande, och de allra flesta arvoden utbetalade. Vi är lite sena med att få planschen tryckt, men det sker kommande vecka. Parallellt med bokens färdigställande har redaktionen jobbat med kampanjer som ska skickas ut till skolor och organisationer. Vi hoppas hitta framtida samarbetspartner och kunder på det sättet.

Vi har även en hektisk vår framför oss med Litteraturmässan, NPF-forum och Dieselverkstan m.m. På Litteraturmässan insuper vi hur andra förlag gör, och jag kommer ge redaktionen i uppgift att hälsa på i olika montrar osv. Det blir trevligt att se hur etablerade förlag säljer sig själva och sina titlar. På NPF-forum har vi vår egen monter, och då kan det vara bra med lite tips från hur andra gör.

På Dieselverkstan blir det försmak från boken, då den är ett par dagar före boksläppet, och så berättar vi förstås om förlaget. En annan sak som är på gång är Spoken Word i samarbete med Demokratipiloterna, som följer temat på boken; Gränser eller gränslöst. Det blir nån vecka efter att boken är släppt.

På återhörande, och önskan om bra start på arbetsveckan /Anna, projektledare

Bookmark the permalink.

Comments are closed.