Sagan om Noras återkomst

_MG_8686

Nora vid tangenterna! Jag är tillbaks på Möjligheternas Förlag över sommaren, sist jag deltog i det dagliga arbetet var för ganska precis ett år sedan. Då satt jag ensam med projektplaner och utskickslistor och allsköns upprustning. Och nu händer det grejer minsann! Och så mycket de övriga redaktionsmedlemmarna har lärt sig medan jag varit upptagen med skola! Glad och imponerad blir jag och suger i mig förlagskunskap.

I tisdags åkte redaktionen till Fagersjö och började samla material till vad som ska bli en publikation om mosaikväggen som skapas där (av Remakebolaget i samarbete med föreningen Ett Förenat Fagersjö, samt elever från Fagersjöskolan och sommarjobbare från Fagersjö) och om stadsdelen Fagersjö med dess människor och miljö. Dagen bjöd på strålande solsken och kontrastrika samtal. Jag hoppas, tror och vill att Möjligheternas Förlag – trots att vi bara ”damp ned” bland dem – lyckas producera något som Fagersjöborna känner igen sig i och har glädje av.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.