Folder till Ekerö kommun och välkomstmapp till Dynamo förlag

 

img_20161031_145954

Vi har fått foldern vi gjorde på uppdrag från Ekerö kommun på posten. Jag tycker att den blev jättefin. Och jag är glad att vi hann klart med den och att den hann levereras i tid. Trots att foldern är kort och inte innehåller så mycket text innebar den ganska mycket arbete, framför allt layoutarbete. Samtal om vad som ser bäst ut och vad som fungerar enligt givna ramar och därefter utförande och layoutkorrektur.

Just nu håller vi på att göra en välkomstmapp till förlaget. Tanken är att den ska vara till för nya som börjar arbeta på förlaget. De ska läsa i den för att lättare komma in i arbetet och känna sig välkomna. Bland annat ska mappen innehålla en lathund till vår drive, där vi lägger upp många av våra dokument för lagring och enkel åtkomst av alla. Den ska även innehålla kontaktinformation, information om vad som gäller om man behöver ta ledigt och mycket mer. Hittills har jag skrivit alla texter till den. Ida ska sedan göra mappen i InDesign, så att det blir snyggt.

Vi håller därtill på att arbeta med vår hemsida, som innehåller några tomma sidor och flikar, som behöver text eller inaktiveras på något vis så att det inte går att klicka på dem.

/Kristina

Bookmark the permalink.

Comments are closed.