Sommarskoj och föreläsningar

 Foto: Pixabay

 

Den här veckan ska vi på förlaget börja med något vi kallar sommarskoj. Varje torsdageftermiddag under sommaren ska vi ha olika workshops, om allt från Excel och skrivande till tygmarmorering och genusvetenskap. Först ut är tillfället om Excel. Jag ser fram emot det och övriga workshoppar. Det ska bli kul att få lära sig nya saker.

Framåt sensommar och/eller höst planerar vi att arrangera frukostföreläsningar med olika teman. Förmodligen ska den första föreläsningen vara i slutet av augusti. Vi hoppas kunna få hit intressanta föreläsare med koppling till vår nisch psykisk ohälsa och funktionsuppsättningar. Mer om detta senare, när det närmar sig i tid. Vi håller just nu på att ska skicka förfrågansmejl till personerna vi vill ska komma hit och föreläsa.  

Vi har fått in många manus till förlaget den senaste tiden. Det verkar som om allt fler har fått upp ögonen för att vi finns, vilket är härligt. Det är verkligen intressant att läsa manusen vi får in. Tack så mycket till er som har skickat in texter! 

Glad midsommar!

/Kristina

Bookmark the permalink.

Comments are closed.