Tillbaka på förlaget

img_2444

I veckan kom jag tillbaka till arbetet på förlaget efter tre veckors sjukskrivning (för rehabilitering). Jag välkomnades tillbaka med varma kramar och ord.

Det är otroligt hur lång tid tre veckor är i förlagsbranschen. Arbetet med pågående projekt har kommit långt och nya spännande saker har tillkommit. Jag blir glad och stolt över mina kollegors arbetsinsats. Vi har också fått fint beröm från några kunder och det värmer verkligen, det känns som om vi är på rätt väg.
Nu gäller det bara för mig att så att säga ”hoppa på tåget” igen. Det är inte helt lätt att komma in i arbetet igen, men nu efter några dagar så känns det lättare.

/Ida

PS. Missa oss inte på Schysst jul i helgen (3-4 december) på Sveavägen 41. Mer info finns på http://schysstjul.se/ DS.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.