Vi nischar in oss

I januari började vi med månadsteman i våra sociala medier, i syfte att förtydliga vår inriktning och var vi står i debatten kring olika psykiska och sociala funktionsuppsättningar samt närliggande ämnen. Vi märkte genast ett större intresse för det vi publicerade. Temat i januari var Anhörig, med flera intervjuer. Filmen Victors Bok har setts av många, vilket är jätteroligt!

I februari har det varit Funktionsuppsättningar i skolan där vi bland annat kunnat läsa om Gamification, en metod och ett hjälpmedel för funktionsuppsatta elever att klara undervisningen.  Mars har precis börjat och då kommer vår för månaden ansvariga kollega Kicki djupdyka i temat tillika funktionsuppsättningen ADD. Jag har hört att det ska bli en intervju med en person som har ADD, det ska bli spännande att läsa.

Följ oss gärna på Facebook för att hänga med i det vi skriver om. Längre intervjuer publiceras här i bloggen för den som vill läsa mer.

I övrigt råder febril verksamhet i redaktionen, och fokus ligger på olika manus som vi har fått in, genomläsning av dessa och att ge feedback till de olika författarna. Det är verkligen en konst att veta vilket manus som är säljbart och värt att jobba vidare med. Ibland har vi också olika åsikter, och då kräver det längre diskussioner för att komma fram till vad vi ska svara aktuell författare.

Det som är roligt är att redaktionen hittat sin nisch, och att vi börjar nå ut med den till våra potentiella kunder och författare. Nu gäller det att även hitta till målgruppen och få dem på kroken. Ett ganska utmanande arbete.

Trevlig helg!

/Anna, redaktionen

Bookmark the permalink.

Comments are closed.